Szolgáltatások


Szolgáltatási tájékoztató

Szolgáltatási tájékoztató Mohás Vendégház  Kőszeg 9730 Kőszeg, Mohás utca 83. Telefon: 06309279035  e-mail: mohasvendeghaz@gmail.com   Ágynemű - H...

Részletek

Túravezetés

Túravezetés és túraszervezés Kőszegen az Írottkő Natúrpark területén, valamint az Alpannónia program keretében Kőszeg-től Semmering-ig! Túraútvonalak részletesen. Túraajánlatok: ...

Részletek

Sí-és snowboard oktatás

Ha tél, akkor síelés, szánkózás, snowboardozás! Vendégházunkban közvetlenül tőlem, a tulajdonostól tanulhat meg síelni és snowboardozni.

Részletek

Szauna

A túrázást követően, főleg az őszi-téli időszakban, kihagyhatatlan rituálé a szaunázás. Szaunánkhoz téliesített pihenőtér és autentikus fadézsák tartoznak.

Részletek

Szauna


Az egészséges életmódot kedvelő vendégeink részére rendelkezésre áll egy igényes finn szauna, amelyhez egy téliesített üvegfalú pihenőtér is tartozik merülő medence gyanánt használatos autentikus fadézsákkal.

A túrázást követően, főleg az őszi-téli időszakban, kihagyhatatlan rituálé vendégeink körében a szaunázás. Felfrissíti az elfáradt izmokat, lelki megtisztulást hoz és javítja a közérzetet. 

Ne hagyja ki Ön sem és használja ki a szaunázás lehetőségét wellness pihenése során!
Vissza az előző oldalra!
Mohás Vendégház Kőszeg - MagyarMohás Vendégház Kőszeg - NémetMohás Vendégház Kőszeg - Angol