Szolgáltatások


Túravezetés

Túravezetés és túraszervezés Kőszegen az Írottkő Natúrpark területén, valamint az Alpannónia program keretében Kőszeg-től Semmering-ig! Túraútvonalak részletesen. Túraajánlatok: ...

Részletek

Sí-és snowboard oktatás

Ha tél, akkor síelés, szánkózás, snowboardozás! Vendégházunkban közvetlenül tőlem, a tulajdonostól tanulhat meg síelni és snowboardozni.

Részletek

Gyógytorna

Az aktív wellness része testünk gyógyítása is. A gyógytorna minden fáradt izomnak jót tesz. Vegye igénybe pihenése alatt egészségmegőrző szolgáltatásunkat.

Részletek

Szauna

A túrázást követően, főleg az őszi-téli időszakban, kihagyhatatlan rituálé a szaunázás. Szaunánkhoz téliesített pihenőtér és autentikus fadézsák tartoznak.

Részletek

Borkóstolók

A 70 m2-es, boltíves, kandalló fűtéses, műemlék téglából épített borospince a tágas kertben kapott helyet. A hangulatos helyiség 30 fő befogadására alkalmas. A régi korok pincéinek, kocsmá...

Részletek

Csapatépítő tréningek

Munkahelyi közösségek, baráti társaságok számára kiváló helyszín vendégházunk. A nagy zöldterület, a házigazdák nyugalma és a rengeteg aktív kikapcsolódási lehetőség vonzóvá teszi a helyszínt.

Részletek

Gyógytorna


Kezünk, lábunk, hátunk gyógyításának egyik leghatékonyabb formája a gyógytorna. Túrázás előtt vagy után is érdemes beiktatni egy-egy kezelést. Az aktív pihenés igazán jó kiegészítője a gyógytorna, hiszen nem csak gyógyításra, hanem az egészség megőrzésére is kiválóan alkalmas.

Kérésre házhoz jön gyógytornászunk, hogy Önnek csak a pihenésre kelljen koncentrálnia. 

A Mohás Vendégház vigyáz az Ön egészségére is! 


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Kőszeg Mohás Vendégház - MagyarKőszeg Mohás Vendégház - NémetKőszeg Mohás Vendégház - Angol